Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner en sådan glädje, när jag ser alla höstfärger. Så vackert det är i naturlig natur


Höstfärg


Det är lättare

att klättra upp

till toppen

av ett berg,

än att en höstdag

inte se

all vacker färg





Fri vers av Led Floyd
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-01 06:54



Bookmark and Share


  aol
rsåsant vackert
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Led Floyd