Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyssnar gör du på http://www.enklare.nu/filer/rata.mp3


Två räta och en avig

Min älskling skulle sticka sig en kofta
På mönstret var den nog så fin och grann
Jag fick bära allt från garnaffären
Där hon köpte 100 nystan garn

Sen kom vi hem och slog oss ner i soffan
Nån tv fick vi inte sätta på
Hon sa någonting om störning när hon sticka
Sen mumla hon sin ramsa som lät så

Två räta och en avig
Två räta och en avig
Två tilsammans framifrån
En rät och ett omtag Faan
En rät och ett omtag
Och varje varv skall en dras ifrån

Och kanske ska jag säga nåt om katten
Som inte mer får bo i vårat hus
Hon tyckte det var kul att jaga nystan
Nu får hon svälta eller jaga mus

Vårt liv har förändrats nu för tiden
Vi andra får väl smyga runt och ut
Och akta oss att störa hon som stickar
Vi ber till gud att garnet skall ta slut

RF

Äntligen är våran prövning över
Hon slutade att sticka häromdan
Jag frågade var resultatet hamnat
Hon fräste till - du passa dig för fan

Min älskling skulle sticka sig en kofta
På mönstret var den nog så fin och grann
Nu ligger allt i lådan under sängen
Men när hon drömmer hörs hon stöna fram:

RF




Fri vers av Roger VIP
Läst 693 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-01 13:08



Bookmark and Share


  arie
vad bidde då då ? Ingenting
men men men hon har ju en kofta på bilden!??
men det kanske är en annan historia

som Daniel ( nedan ) säger; mkt kärlek är det även
om det inte blir några koftor denna gång

ja, dessa våra älsklingar de har sina hyss för sig


by the way har katten hitta hem igen?
2007-11-01

  Daniel_78 VIP
:) det är stor kärlek i denna,
mycket bra Roger
2007-11-01

  Patrik M/nsson
heja roger
skittbra
datorn verkar funka igen....
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP