Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av andra skäl...


JAG BER !

Om jag bad dig gå i mina skor

utan att döma

 

Om jag bad dig att älska mig

trots fel och brist

 

Om jag bad dig att resa med mig

trots rädslor

 

Om jag bad dig dela min trygghet

trots svagheter

 

Om jag bad dig dela min lycka

trots olyckor

 

Om jag bad dig stjäla mina tankar

trots förvirring

 

Om jag bad dig dela min längtan

trots cellskräck

 

Om jag bad dig välja min kärlek

trots vilsenhet

 

Om jag bad dig använda min kropp

trots skavanker

 

Om jag bad dig att bomärka mitt hjärta

trots såbarhet

 

Om jag bad om DIN tillit

trots brända fingrar

 

 

I SYMBIOS

 

( Skulle du ? )




Fri vers av fillatelli
Läst 427 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-01 13:18



Bookmark and Share


    lory
wau finalmente att jag upptäckte dig som poet....du skriver högklassigt..gillar skarpt....ska läsa en gång till
2012-01-10

  Betlehemsstjärnan VIP
Det är då förståelsen för varann blir som mest värdefull, då allt delas...
Visst...//B
2007-11-04

    Nattviol
oavsett skälen...

så finns det alltid en
möjlighet att du kan få
just detta!
visst är det spännande!

\"Om jag bad dig använda min kropp

trots skavanker\"

\"
Om jag bad om DIN tillit

trots brända fingrar\"

kanske vi skulle lära barnen
denna vackra poesi - som de
kan läsa högt varje kväll
(som jag fick lära mig aftonbön
utan minsta religiositet!)

då kan utrymmet för
förändringar i positiv riktning
på planeten kanske öka i
omfång...

; )
2007-11-01

  Catrin
en vacker bedjan och önskan... hoppas du hörs : )
2007-11-01

  Lyckohäxan Enediel
*räcker upp handen*

Va fint du skriver...inte ett hjärta lämnas oberört efter dessa rader...
Vackert...
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

fillatelli
fillatelli