Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vacker och åtrådd?

alla vill vara vackra
känna sig önskade,
åtrådda
efterlängtade

däremot att ge
låta någon annan
känna allt detta
är ingen direkt villig
att göra


jag vill vara vacker
åtminstone ibland
åtrådd
någon gång så där emellanåt
känna mig efterlängtad
och älskad
men hur ska någon ta sig förbi
min försvarsmur
av självförakt
och självhat
tillräckligt mycket
för att jag ska
våga tro
att så är fallet?




Fri vers av Xena
Läst 779 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-01 13:38



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Klurigt osc svårt.
men i dett fall borde det inte vara de =)
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Xena