Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sovrumsbetraktelse...kallas det nog.


ETT OANSENLIGT RUM

Mitt rum
är inte stort 
en säng
med svarta lakan
fyllda med drakar

Ett skrivbord 
fönstret mot världen
i form av en dator
mitt andra fönster
skriker om putstrasor

Kläder över en stol
slappa döda fjärilar
strumpor
svarta djur mellan mattan
och garderoberna

Mitt rum är ett
oansenligt rum
trångt och mörkt
lite smått tråkigt

Ändå kan jag
hamna
ohjälpligt vilse
i det
tillsammans med dig




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 495 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-01 15:05



Bookmark and Share


  aftermath
verkar vara ett spännande rum
att rumstera i...
2007-11-01

  Yvonne
Tjusigt slut. Fast dom där små krypen gillar jag inte.
2007-11-01

  arie
ja det må jag säga...det började ju så hemtamt
och slutet ... lika vilse gick jag

när tillvaron vrider sig 180 grader och perspektivet

kvar en vag puls ...i rummet kanske som en pulssignal
tydlig som man ser i amerikanska filmer i sjukhusmiljö
visserligen utan svarta lakan med drakar men med allt
annat...ett grönt streck som hoppar till i det svarta
fritt från pälsängrar och silvermaskar .

Dessa oansenliga rum
har en en benägenhet att...
2007-11-01

  Inkarasilas
mmm, ljuvliga ord och lakan fyllda med drakar!
2007-11-01

  Catrin
Det är inte rummet som gör det utan vad man fyller det med, kärleksfyllda rum är alltid stora och vackra!
Fin betraktelse...
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth