Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mmh jag kanske ska översätta till tyska?


Kyss mig



Jag ser genom dig
du är allt jag är och allt jag vill vara
du är mitt syre

kyss mig
kyss mig då!

kom så stiger vi in i evigheten
och lämnar våra dödliga kroppar
vi springer mot solnedgången
där våra själar förenas


Jag blir hög på dina kyssar




Fri vers av Detvaraldrigjag
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-01 16:34



Bookmark and Share


    Issand. VIP
ja riktigt bra snyggt

där finns kraft

och inte tyska tack..! hrm
tss
2007-11-03

  lodjuret/seglare VIP
jag förstår dig bara alltför väl, det är mina händers rörelser, mina ögon blå och mina härliga kyssar som får tösera på fall...
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Detvaraldrigjag