Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet ljus

Vid den holmen vill jag sitta med dig

jag möter dig med ström`s

som havet möter stranden

där sitter Vi

tills dagen blir kväll

då tänder Vi ett ljus

o tittar på varann så ömt.


jag har kännt dig på pulsen

o finns här även motström`s.















Övriga genrer av Zpike
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-01 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zpike