Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla andan

I utkanten står jag hel
men intill hjärteroten vittrad.
Yta håller mig samman nu.

Och för att fördriva mina tankar
förbjöd jag mina ord.
Vände dem inåt
och vände andra kinden till
(den utan tårar)

Hörde du
när dörren sakta gled igen?
En andlös väntan,
en ändlös väntan?




Fri vers av StGeorge
Läst 379 gånger
Publicerad 2007-11-01 18:27



Bookmark and Share


  AndersN
Här fanns det lite poesi, tack.
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

StGeorge