en liten anspråkslös hösthaiku

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten anspråkslös hösthaiku




När löven faller

 

 

utsikten växer
i takt med lövfällningen
världen blir större

 

 

 




Fri vers av Tina Q
Läst 883 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-11-01 20:56



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
höööööööööööst eller skogskövling?
2007-11-22

  Rosmarin
Kul att finna den här bland mest läsvärda idag! Grattis!
2007-11-03

    Mickey Blue Eyes
Intressant vinkling! Tack!
2007-11-01

    papillon
Klockren haiku! Anspråkslösheten är dess nerv. Applåder!
2007-11-01

  Rosmarin
här lyckas du i koncentrerad form visa på världen ur en helt annan synvinkel än man brukar: hösten för också med sig något positivt, en annan frihet

det kallar jag en riktig haiku!
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q