Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blev så heligt arg när jag hörde att den avskedade regeringsmedlemmen nu får sin lön ograverad i två år. Man blir mållös. Man får betalt när man ställer till det för ett helt land! Vems är felet? Lär vi inte redan våra barn att om man gör fel ska man


Konstgjord politisk andning


Hur kan det komma sig att en
politiker med jourtjänst och ansvar
för hela Sverige uppför sig som vår
före detta statssekreterare har gjort

Vet hon inte vad det innebär att ha
jourtjänst så är hon ju inte rätt person
på det jobbet och man undrar över hur
statsministern egentligen utser \"de sina\"

I det här läget är jag glad över att massmedia
bevakar vårt land när inte regeringen gör det
Tänk att de aldrig lär sig av andras misstag
Må de göra sina egna - men se till att stå för dem

Det minsta man kan göra är att stå för de fel
man begått - fast det verkar inte gälla politiker
Att hon fick sparken är helt givet - men hon ska
ut i kylan som alla andra uppsagda i vårt land

Hon ska stå till AF:s förfogande om hon ska få
A-kassa och då får hon räkna med att vara mobil
Istället får hon ha kvar sin lön i två år och blir
belönad för att ha begått ett så stort misstag

Om inte våra politiker ska stå för sina fel så
behövs de inte och vi kan skrota institutionen
som nog självdör nog och bryter samman
en Toblerone = ett myggpiss i en norrlandsälv






Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-02 11:06



Bookmark and Share


  * Ammi *
jag kan ju inte annat än instämma, moderaterna har gjort bort sig totalt!
2007-11-02

  charlotte hedendahl
Bra inlägg! Som jag ställer mig helt bakom! Att politikerföraktet bara ökar är ju inget man är förvånad över!!!
2007-11-02

    Maria Malm
Bra ordat. Sen förvånas vissa över att politikerföraktet gror..
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP