Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemma är där hjärtat trivs.....


Borta bra men hemma bäst.....

 

Landade på välkänd mark

gick med vana steg

Läste löpsedlar på ett språk jag förstår

använde mitt modersmål

i de kontakter som kom i mitt spår

 

Borde känt någon form av glädje

men kände

 

ingenting

 

Längtade hem

 

Resan till det som är nu

livet och du

Glädjen var som allra störst

då planet lyfte och lämnade

Sverige bakom

Släckte längtans törst

då jag möttes av glittergnistrande

kastanjebrun blick

 

~hemma igen~

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-02 11:16



Bookmark and Share


  Thommy
Känns som du äntligen kommit till rätta och hem.
2007-11-06

    Lindizz
vilken fin text, där hjärtat trivs..visst är de så*ler
2007-11-02

  Michaela Dutius
Vilken fin text om det dubbla i längtan.
Den är sällan enkelriktad.
2007-11-02

    ej medlem längre
Är inte detta en kärleksförklaring så säg!:)
Härligt att det känns så...man älskar ju inte ett land utan en person...eller?
Kram
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen