Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt


nattens ljud är tunga

som en lätt fjäder


gröper ur förtidig hud




Fri vers av Lena.Tjärnberg
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-11-02 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena.Tjärnberg
Lena.Tjärnberg