Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veckovisan

Grådag omfamnar mig i veckans startgrop

ormgrop

förtvivlat kravlar mig upp för branta backar av sparkar riktade mot själ

själlös

somnar in mot grådags slut med hoppet hoppandes ut genom mitt själafönster.

 

 

 

 

 

Molndag kysser min panna och drar mig upp väcker mig till liv inser

du är värdelös

tackar för komplimangen ringer till djävulen men är telefonkö lyssnande musik

highway to hell

slår igen luren sparkar på ikoner spottar åt jesus och går till döds

 

 

 

 

 

Svårdag solen tittar fram och ler mot min ensamhet utstängdhet isolation

ler tillbaka

klär mig fint GLÖM INTE FINSKOR rocken på busskort i hand

biobiljetten

kroggäster som dansar rock i baren vän fick mig känna sig viktig igen idag

 

 

 

 

 

Tröttdag buss förmiddag försvinner baksmällan ringer men jag svarar inte

Highway to hell?

djävulen får vänta Jesus här kommer jag på den lyckliges väg fram

när blir nästa gång?

rosor i magen som sticker djupa hål av kärlek som väntar på att sättas i vas

 

 

 

 

 

Svartdag får veta det blir inget mer rosorna vissnar och djävulen ler 

gråter

festen är inställd bion har stängt linjetrafiken har slutat och vänner svikit

kvävs

svartdag jag återvänder till ormgropen som väntar orkar inte klättra upp igen

 

 

 

 

Helgonadag helgonen ler, djävuln får knäböja för ljusets seger, men i hjärtat

taggtråd knyter

 Tjocka nystan av hårda klumpar som letar efter mening med ett liv mening

sviken igen

mot slutet av helgonadag jag sväljer gift i stora portioner och portionerar ut

min depression

 

Komadagen kommer slutligen i veckans klagosång, väntar och vämjelese för

skola

att återinta de vackras salar, de lärdas salonger, reglernas måltider studier

ouppvilad

finner ro i att måla hjärtan runt gravstenar i ett blått hav av ensamhet men njuter av varje sekund

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av RiJoKu
Läst 741 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-09 15:43



Bookmark and Share


  sjörövar_fabbe
ÅHÅ

Vad fruktansvärt bra den var!
(Jag brukar inte använda utropstecken, Bara när jag blir mållös)

BOKMÄRKE.
2008-04-20

  Just Emotions
jag bara ÄLSKAR den här!! APPLÅDER***
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

RiJoKu
RiJoKu