Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Libbe, en riktig tjatmaja lyckligtvis.


DET FINNS INGA RYNKOR I EN RÖST

Talade med dig
genom kuggarna
på en tidsmaskin

Talade om förr
30 år av livet
om Bosse, Gunilla och Uffe
om
prinskorv och Paradour

Talade
tills värmen i örat
spreds till hjärtat

Talade tills vi märkte
att tidsmaskinen
inte var igång
utan vi talade om nu.

Det var då jag märkte
att i våra röster
fanns inga rynkor
och gråa hår.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 595 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-02 19:13



Bookmark and Share


  stella
En fulländad titel!
2007-11-12

  Catrin
En underbar titel och en text med värme och hjärta som väver samman känslan förr med nu.
Om man får vara petig... tycker jag att sista stycket hade vunnit på en annan ordföljd ex.

\"Det var då jag märkte
att i våra röster finns det
inga rynkor och gråa hår\"

ger ett bättre flyt enl mig, men det är din text *L*
2007-11-03

  Inkarasilas
Ah nice ord Jan, härlig värme!
2007-11-02

  Sebastian_
För att hålla det kort—väldigt varmt och vackert!
2007-11-02

  soldis
Så vackert, blir stum och varm inombords av konstiga skratt och härliga tårar som lyckligtvis finns kvar <3
2007-11-02

  DanSan
*****************************

Du är ett guldkorn till skrivare Jan!!!
Du går på högvarv idag, levererar den
ena kanondikten efter den andra . . .
Jag kan bara läsa och njuta av dina
alster . . .*APPLÅDERAR HEJVILLT och
BOKMÄRKER åter igen*

Salute vännen!!!

****************************
2007-11-02

  Lyckohäxan Enediel
Men duuuu...va härligt det låter!!!
2007-11-02

    ej medlem längre
Ack ack...Parador!;)
Nu är jag nostalgisk...*S*
Du skriver så man blir lycklig!
2007-11-02

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag bara skriver..
Helt suveränt!!!//B
2007-11-02

    sunnanvind
Härligt ordat!!!:)
2007-11-02

    Tania Bengtsson
Den här tyckte jag om.
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth