Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtida

 

Mörkaste kvällsljuset

lyses upp av gnistret i dina ögon

Kylan vänds till renaste värme

genom dig

 

Även de dagar som är tunga

då livet går på reserv

Du finner ett sätt att lätta upp ångesten

mjukar upp ångorna

omvandlar dem till klar morgonluft

 

Kyssen du ger

mjukare och sötare än lenaste sockervadd

Famnen tryggaste platsen jag vet

fyller mig med oändlig tacksamhet

Över livets vändning

och lyckan att ha funnit dig

 

Hjärtat kring min hals

smycket du gav

Minner om det som var

och det som komma ska

 

Samtiden i framtiden

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-02 19:31



Bookmark and Share


    sunnanvind
Näää, suck...Gudars vad hääärligt!
2007-11-02

    ej medlem längre
Fint beskriver du lyckan min vän!
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen