Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håll elden brinnande!

kom älskling!
följ me ut
vi ska köpa alla röda tulpaner
och alla röda rosor

vi ska även köpa rött vin

sen ska vi brinna som eld denna mörka natt

låt oss hålla facklan över denna planet inatt
ty i varje hjärta brinner kärlekselden kraftfullt
och vi kväver den!!!




Fri vers av Amoreboy
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-02 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amoreboy