Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinstfaktor

 

 

Man blickar bakåt

ser på livet som var

Betraktar med nya ögon

spillrorna som ligger kvar

 

Så mycket tid

så mycket kraft

som gått åt till att återskapa

ombygga

Det som borde varit

men som fick ersätta det som nu är

Jag

 

Blickar framåt

inser

Spelar ingen roll hur många år som går

jag är och förblir ärrad

djupt i själens dunkla kammare

 

Segrade ändå

Jag överlevde

och jag lärde mig att finna

en väg att leva

 

Ångesten som vissa dagar fräter som syra

då man känner sig lika liten och försvinnande i mängden

som en stackens myra

 

Styrkan som finns

hittas på djupet

Alla dagar orkar man inte leta

 

Tacksamt ödmjukt

omfamnar jag den glädje jag har

Den som står pall när mitt humör sviktar

soldat uti fingerspetsarna

Förtjänar sannerligen en alldeles unik hedersmedalj

Älskad av och älskar

i evigheten

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-02 21:07



Bookmark and Share


  aftermath
budskapet slinggrar sig som röda tråden genom texten
gripande, starkt och väl ordat
2007-11-03

    sunnanvind
Skickar dig den finaste medlaj!!! Den är du värd! Bokmärker oxå då jag kan stämma in i din fina text!
2007-11-02

  Sometimes_Always
Starka ord
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen