Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När en längtan ingte lämnar dig i fred

En inre längtan växer i min kropp

Jag drömmer

Den blir bara större och större

Det bultar

Det känns

Har aldrig längtat som nu

och ändå är det bara en dröm

som jag vill ska bli sann

Nu




Fri vers av Charly
Läst 793 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-02 21:48



Bookmark and Share


  Cris
Åh.. ibland vill man längtan skall bli sann sådär på stört..
Då känns det inuti..
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly