Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriver dehar pa gran canaria med ett halvtrasigt tangentbord -_- inga prickar over mina bokstaver=(


livet

Livet ar som enlang vag
Det finns lerpolar pa alla vagar
Det ar helt omojligt att undvika att trampa i de med dina nya skor
Hur djup och lang dinlerpol an verkar
fortsatt bra att ga
forr eller senare kommerdu upp ur den




Fri vers av bumpe
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-11-02 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bumpe
bumpe