Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsval

hur ska jag kunna acceptera
den del av mig

det otämjda
så olikt andra jag känner

utanför vardagslivets normer
vad är normalt

är jag udda
eller bara bejakande av livet

betraktande orden i skrift
är valet inte svårt

jag väljer ett liv med njutning
gående hand i hand med lidandet


framför ett liv av ingenting




Fri vers av Nic
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-03 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic