Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden talade till mig

och sade

Lyssna hur dina tankar bladdrar och pladdrar
pratar och skriker

stanna upp en stund
lyssna på tystnaden
ge din inre röst en chans
komma till tals
ge dig lugn och ro
i ditt sinne
lyssna till tystnadens röst

den kommer med visdom




Fri vers av Nic
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-03 01:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja visdomen bor djupt inom oss....
tack för en skön text
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic