Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets väg

Hon följde ej landsvägen
ej heller grusvägen med dess vägvisare
ej heller den upptrampade stigen

nej, stegen gick genom skog och fält
över stock och sten
genom eld och vatten
över berg och dal
och mången gång gick hon vilse
med oseende ögon
trötta fötter

tills den dag
hennes ögon öppnades
och hennes sinne förstod
att det väg hon valt var
fylld av skönhet
kunskap och
visdom




Fri vers av Nic
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-03 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic