Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den natten

delade vi en gemenskap
två vilsna själar
utan ord
ty
Närvaron var där
och
inga ord krävdes
ty
Närvaron
var allt
som
var




Fri vers av Nic
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-03 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic