Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av den våg änglatexter som skrivs just nu....


Ensam ängel

 

Sitter på asfalten, med brutna vingar
sotiga tårar
hans gloria på sned

Trött på sin godhet, att alltid behaga
ilsk på världen
och utan en vän

Utnyttjad är han, utsatt och ensam
bitter i hjärtat
trött på all bön

Alltid redo, att hålla och trösta
tömd på godhet
vem ser en ängel




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 2004 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2007-11-03 08:25



Bookmark and Share


  wedquinna
Vemodig och samtidigt njutfull läsning. Ryser av såväl obehag av textens inehåll som behag av det melodiska i utformningen.

Ett visserligen slitet ämne men du gör det bättre än dom flesta! Bra!!
2008-06-30

    mashas mash
Helt underbart skrivet! *applåder*
2008-02-09

  Annaa_
Jättefin text !!
Bokmärkt ch en applåd!!

En ängel med brustna vingar är ingen ängel mer.
Sorgen har ramat in den och den tar sig inte ut.
Och vem orkar öppna ögonen för morgondagen om man inte har någon att dela den med? Ingen vän som finns vid sin sida, då lyser himlen svart.
Tack för en läsvärd text!!
/Anna
2008-01-17

  glasblåsarblå
jättefin. <3
2008-01-13

  Doktor Vinter
Känner verkligen igen mig.
Med tanke på att mina vänner är försvunna, och att jag faktiskt heter Angela ^^

Fin dikt i övrigt :)
2007-11-06

  charlotte hedendahl
Helt underbart bra!
2007-11-05

  Stensamlaren
oj vad bra...
2007-11-05

  RutigKjol
Fullkomligt underbar dikt det här.
Sista raden är helt perfekt.
Det känns som att du tar allting i ett svep,
rakt av, samtidigt som den är djup och väldigt välskriven.
2007-11-05

  Gunilla Karlsson
Jag tycker om denna...
2007-11-05

  glittertindra
även ledsna änglar finns.. vackert...
2007-11-05

  * Ammi *
ja vem ser en ängel?
en underbar text!! (din vän gillar inte änglar fniss ..kanske vännen som är ängeln?)
2007-11-04

  Maria Zena Viklund
helt underbart!!!
2007-11-03

  hellen
åh underbar;) \"hans gloria på sned\" ser det framför mig//hellen
2007-11-03

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket, mycket, mycket bra!
orehörd känsla i din text!
2007-11-03

  boen
En ängel kan också vara som en människa...
2007-11-03

    Lindizz
mycket stark och fin, änglar finns*
2007-11-03

  Lena Renman
Superbra, applåd och bokmärker
Lena
2007-11-03

  Lilla My* VIP
Änglar finns**
Vacker dikt om ängeln mitt i vardagen..där ute...
2007-11-03

    Ronja Helt
Jag är också en riktig fantast av att både skriva och läsa texter om änglar. Den här texten var riktigt vacker.
2007-11-03

    ej medlem längre
Ägladiktälskare som jag är måste jag säga att denna är strålande. Visar andra sidan av glorian och det vardagsnära och stundtals tunga!
Strålande som sagt!:)
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP