Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick ett bittert unkenluktande mail häromdagen.. inte värt att kommentera men behövde få spotta ur mig lite ilska över det..lustigt det där med familjer, hur de kan välja att älska selektivt, som om man ska finnas där enligt nåt önskeschema


Det kom ett mail.....

 

 

I blekskymnings tid

ett mail damp ner bredvid

Hårda ord utan innehåll

kastandes glödrykande eldboll

 

Bitterhet som genomsyrar

relationen äventyrar

Beslutet jag tog om brytning

rätt i rättvisande mening

 

Ingen anledning finns att sörja

över nåt som inte ens fanns från början

Älskad bara i skenet av spritångornas rus

däremellan lika högt värderad som krossat grus

 

Martyren som vaknade i nattens liv

spottade och fräste i meterlånga kliv

Missklädsamt minsann

när verkligheten ikapp henne hann

 

Fri från skuld kasta första stenen

glöm då för helvete inte att raka benen

Ledsenheten fanns då lågan släcktes

och hoppet tog slut

Ilskan i sin helhet väcktes

då du släppte demonfan ut

 

Skyll dig själv

 




Fri vers av nettizen
Läst 380 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-03 15:37



Bookmark and Share


  Thommy
Stark dikt, spelandet på skuld och plikter gör ont varje gång, känns igen. Bra skrivet.
2007-11-06

    Lindizz
mycket starkt och man känner verkligen känslan av ilska..kanon bra skrivet,kram*
2007-11-03

    sunnanvind
Bra att du får ur dig...sedan bara skit i det! kram!
2007-11-03

  hellen
Kan förstå din frustation här, men jösses va bra du fått fram det och lagt ord på det mycket imponerd;) //hellen
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen