Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila i frid morbror.

Nu har det hänt,
det som inte fick hända.
Det skulle aldrig få hända,
men det hände ändå.

Minnen flyter runt i mitt huvud.
De ligger där och guppar,
som små ädelstenar.
Mina egna ädelstenar,
som kommer ligga där och guppa
föralltid.

Jag har fått tusentals brev från dig,
och vartenda ett har jag sparat.
Från den dagen jag föddes,
till den dagen du dog.


Aldrig mer några kort på födelsedagar och julaftnar,
aldrig mer någon som kommer då och då och lyser upp tillvaron.


Du var sveriges mest älskade teaterregisör.


Vila i frid älskade morbror <3




Fri vers av stellaa
Läst 897 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-03 16:28



Bookmark and Share


    henley
jag vet vad du har gått igenom, och jag vet att det varit svårt . men du vet att jag alltid finns här för dig !
jättefint skrivet till en person du älskar , och det märks !
du är bäst !
2008-04-08

  Jeny
Åh. Det där var riktigt rörande :( Usch, jag vet på ett ungefär hru det känns:(
2007-12-18

  joss
Vilken fin text. Må han vila i frid!
2007-11-03

    sunnanvind
Vad fint skrivet till din käre morbror...du rör mig till tårar vännen...
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

stellaa