Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oöverträffad

Din dryck jag fick att dricka, ändå
du intog allt och mer
när bottensatsens bitterhet
fick ansikte att förvridas
fanns ingen återvändo mer

Så betagen av ditt väsens gåta
ständigt hungrande mer
Du allt så helt uppfyller, ändå
förtärande längtan vaknar
när din ljuvlighet jag ser

Vem kan med dig mätas?
Finns ingen som du, aldrig fanns
betvingad, befriad för alltid
mitt hjärta helt besegrat
Du överlägsen seger vann






Fri vers av ÅsaLena
Läst 594 gånger
Publicerad 2007-11-03 20:34



Bookmark and Share


  Tabes
Suveränt!
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena