Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kronolog


lägger till ett år
sorterar bland
förkalkat hopp
bläddrar i stelnade
nedräkningar

som att skrika
och öppna julkalendern
samtidigt

bakom varje lucka
finns bara mer

instängd luft

och jag lägger
alltid rätt kloss
i fel öppning

ett fyrkantigt sätt
att skapa ordning
i
en dödens triangel en
linje av mina senor
i halsen hårt spänd
runt osynliga stolpar
i nästa dag

den här cirkeln
är ond

och snart är det
slut
eller jul

igen
och det är nästan
samma sak









Övriga genrer av baklänges
Läst 681 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-11-03 19:45



Bookmark and Share


  madinsane
det är för i helvete helt jävla osannolikt hur du kan stapla ord på ord och skapa rader som dessa!!!!!!!!
\"som att skrika
och öppna julkalendern
samtidigt\"
och jag tror att det har med ditt språk att göra. hur det liksom är så enkelt att det biter.. på mig.



och alla svordomar i denna kommentar är av godo.
eller liksom för att det är bra.
så ingen misstolkar.

så.
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges