Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är början av berättelsen ..och den perfekta slutsatsen

2010-10-17 20:19




Var en hägring

 

 

 

Jag är rädd för min passion,
rädd för mina känslor,
rädd för att tröttna på vår längtan,
så i namnet av vår kärlek som blommar,
i våra hjärtan så som våren
som låter solen lysa i våra ögonfransar.
I namnet av den vackraste kärleken i vår tid
så ber jag dig,
att lämna mig



Jag ber dig att
på vår underbara kärlek
som fortfarande är inskriven på våra läppar,
på denna kärlek som är inristad på våra händer
på de breven som vi skrev till varandra,
jag ber dig.

I namnet av ditt ansikte som är planterat som en ros inuti mig,
i namnet av vår vackra sorg
i namnet av denna kärlek som har blivit större än våra ord,
större än våra läppar,
jag ber dig lämna mig
för solen bli vackrare när den försöker stiga ner.


Jag vill att du ska se mig
genom dina tårar som faller från mina ögon
Jag vill att du ska se mig
genom elden och röken.

Så hjärtat
var i mitt liv
ett tvivel,
en lidelse.
Var en legend

Var en hägring
Var alltid en obesvarad fråga i min mun...




Fri vers av issac.a.m
Läst 595 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-03-13 23:46



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker hägring!
2011-04-14

  KristinaE
Kärlekens eviga längtan bortom. .
2011-03-19

  stella
Bara ordet hägring får mig på fall...
2011-03-16

  Anna*
Som alltid, vackert! Dystert, men vackert!
2011-03-15

    ej medlem längre
Vad säger man till en sådan stor passion? Hur förklarar man denna stora kärlek? helt underbart skrivet lika mästerlig som alltid! Älskar dessa rader: "Jag vill att du ska se mig
genom dina tårar som faller från mina ögon" underbart!
2011-03-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vackert med passion och värme. =)
2011-03-14

  Lindalou
Så otroligt fyllt av kärlek. Väldigt vackert..
2011-03-14

  Linda CH VIP
Passionerat och innerligt vackert!
2011-03-14

  sirsandra
vackert
2011-03-14

  Suzy med punkterna
Lidelsefullt vackert...
2011-03-14

  peter markurth
mkt bra som alltid
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m