Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet vem du är

Jag älskar dig
och ska älska dig
tills tiden tar slut.
Vi kommer gå skilda vägar
men någonstans
möts vi igen.
När döden dansar
över ängarna
och regnet döljer solen.
Är vi långt borta
där mörkret inte finns.

Kärleken mellan oss
förmörkas av andra.
Men det brinner en eld
i våra hjärtan
som ingen makt rår på.
I evigheten lyser
vår kärlek igenom
från Alfa till Omega.
Du är och förblir
och jag finns till
av din kärleks kraft.
Om inget annat finns
så finns kärleken
som ger oss kraft.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 1252 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2007-11-03 20:33



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Starka ord om kärlekens dragningskraft!
2016-03-13

  Hanna Mari Wallin
Vackert skrivet av kärlekens oumbärliga krafter

applåder
2015-04-12

  WyS VIP
Hjärtats väntan....berörande!

Den vill jag läsa fler gånger! Tack!
2014-08-05

    ej medlem längre
Så känner jag det
evig kärlek,
börjar om varje morgon
intill tidens ände
2013-10-31

  Rise Little One
Kärleken, den mäktigaste kraften över allt annat... Fantastiskt skrivet.
2013-08-17

    Anki.A
Berör......
2013-03-11

  Helena C.W.
Vackert skrivet om evighetens kärlek.
2012-12-17

  Helena C.W.
Ditt slutsyfte har jag alltid haft hopp om, bra!!!
2012-12-02

  Ninananonia VIP
Så vackert du skriver...
2012-11-10

  Celticgirl VIP
underbart vacker text:) den flyter fram.
2012-11-06

    ej medlem längre
Oh som taget ur mitt hjärta, hjärn .. Så braa!!
Måste faktiskt bokmärka!
2012-11-06

    ej medlem längre
Jättefint
2012-07-18

  Alva Johnsson VIP
Den eller Han bär oss på sina händer
genom livet.
2012-04-05

  Elinsomalltid
Som två dikter. En om en människa och en om Gud. ;)
2011-12-29

  Makrills
Åhh, vackert!!!
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP