Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordens undergång

det sägs att jorden ska gå under
lika så att myror krossas under våra klampande fötter


när jag går på vägen mot
vad som helst
undviker jag myrorna som har skapat
sina egna stigar
för att hämta mat åt sina barn
jag aktar mina fötter
från att förstöra liv

ändå vet jag hela tiden att jag kommer dö
av vår gamla volvos avgasrör




Fri vers av Morbide
Läst 615 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-03 23:50



Bookmark and Share


    crapcat
åh
jag älskar denna
helt underbar
sparar dig som skrivarvän
2007-11-09

    Nattviol
nej nej -
det är inte volvons avgasrör
som kommer att ta livet av dig!
helt säkert!

gillar din text om myror -
tänker på buddistiska munkar som
sopar sin väg ren med mjuka
kvastar för att inte råka trampa
på oskyldiga insekter...

Jorden kommer inte att gå under
inte riktigt än, och Apocalypsens
innebörd är nog en helt annan
än vad vi tror!

; )
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Morbide