Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snökristall



och så kom vintern
och det var jag och det var du
det var vi och det var dom
jag ropade, kärlek kom

och så satt vi där igen
i snödrivan där ingen kunde se
där ingen visste om att
det var där vi satt

och så kom allt tillbaka igen
och jag rös och jag frös
och du sa och du gjorde
allt det som du inte borde

och så var det vi igen
i en evighetslång natt
där ingeting tog slut
där alla känslor kom ut

och så kom hon tillbaka
och jag var borta och förlorad
i ett virvarv av snökaos i natt
där inga snökristaller någonsin vatt

och ingen kommmer någonsin minnas




Fri vers av Elie
Läst 657 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-04 04:46



Bookmark and Share


  Freeman
* * * Himlavacker...älskar din dikt! * * *
2007-11-05

  Mack
Bra flyt, Bra skrivet. Bra känsla bra givet. vinter är här. Jag funns när. Fantastiskt.
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Elie