Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långsamhet

mossan inmutar
ytan på trädens stammar
oändligt långsamt




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 664 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-04 10:46



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Vacker och målande!
2007-11-05

  Sometimes_Always
Visuella formuleringar. Läckert!
2007-11-04

  Anna H
Vissa saker måste få ta tid... Ganska många saker måste få ta tid även om vi inte alltid vill erkänna det alla gånger.
2007-11-04

  Sanningsägaren VIP
mycket snygg!
2007-11-04

  Hans w-art Westlund VIP
och tid passerar
långsammare än ögat
kan registrera
2007-11-04

    papillon
Haikupärla!
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP