Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte en Alien - men nog kan jag ömsa skinn alltid!

 

med naglarna

skrapar jag bort de sista resterna
av bitterljuva erfarenheters hudbitar
river bort större stycken av oförlöst kärlek
och låter dem falla av egen tyngd

förlöser mig själv

något häpet smular jag små skinnbitar
av förtorkad sexualitet mellan fingertoppar
nalkas sakta men ärligt uppmärksamt
alla förnekelse, all smärta

jag betraktar mjukt leende hudflagorna
när de genom grynings soldis sakta sänker sig,
landar runt de fötter som kärleksfullt
burit mig genom åren

jag registrerar med nymornade cellkärnor
hur jag vuxit ur mitt trånga hölje
och ändrat skepnad

återuppstånden
och alldeles

glänsande

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-04 16:13



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
*Wow* Sååå fint skrivet! Vilka bilder!Bra skrivet!*applåd*
2008-09-13

  Inkarasilas
Lizard Queen, way way cooool, :))
2007-11-04

    sleepwalking
Jag kan ju helt enkelt inte låta
bli att kommentera dina texter.
Och detta är nog en av mina favoriten.
Suuuuveränt
2007-11-04

  fillatelli
Visst är det bra att se en ny dag nalkas !
insikter och bomber om vartannat ...

i en värld av Tarantinosplatter
och japanska svärd...

Kill Bill...
2007-11-04

  Lena Renman
Hej fem poäng på skalan ett till fem :-) Applåd från lena
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol