Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som dom där drömmarna vi delade dom där drömmarna vi släppte när resten av världen tryckte på

som en hand
över min min
(ingen luft
inget andrum
ingenting)



som den där känslan
i magen
när du vet vad du vill
men när du samtidigt
är medveten om att
du aldrig kommer få det
aldrig utan att ge upp någonting annat
aldrig utan att förlora
något



när det bara hugger
till
helt plötsligt
och du vet att nånting är fel
men inte vad
du vet att nånting saknas
men inte hur du ska ersätta det




när du vet att du bara
behöver någon
för att överleva
för att få bort den där handen
över munnen
bara för att kunna vara igen
när du vet att det inte finns något
som kan laga dig
utan bara någon
men när du också vet att
det är försent för
att göra nånting åt det



när du vet att
det är försent att
ta tillbaka någon
du inte har kvar
eller bara någon
som du borde ha släppt
för så länge sen





och jag delade
dig med verkligheten
med himlavalvet
efter solnedgångarna
jag delade dig
med allt det där jag alltid
velat ha
men aldrig riktigt nått

allt stjärndamm som jag
trodde du var värd
slänger jag ifrån mig

och jag vet att det är nånting
i mig som trycker på
nånting som gömmer sig
bakom lögner
bakom alla dörrar av
all kärlek
jag borde ha glömt bort
och trots att jag har tryckt det ifrån mig
så kommer det tillbaka


och jag













jag orkar bara inte hålla emot längre




Fri vers av M.K. Jonsson
Läst 521 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-04 13:07



Bookmark and Share


    eventualiteter
du är så himla bra,
så himla fin.

\"för att få bort den där handen
över munnen
bara för att kunna vara igen\"

jättepuss<3
2007-11-10

  Manal
mkt bra skrivet, du skriver med en stark känsla
2007-11-08

    inmeddiginålsögatkamel
puss och kram.
du är bra.

...
det rimmade inte
men vi kan väl låtsas att det gjorde det?
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

M.K. Jonsson
M.K. Jonsson