Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låter en annan tömma mig på känslor till dig

Måste tömma!!
Töm mig!
på dessa känslor som gör mig så sprängfärdig

min kropp
min själ
mitt hjärta
svämmar över av dessa stormande känslor

som en övermogen frukt
rinner det vätska av känslor ut ur min hud
från såren där du satt tänderna i mitt skal

men längre in min kära
vågar du dig dit
in till det hårda
kärnan av \"miss giving\"

nej dina hugg når inte så djupt
min gard åker sakta upp igen
den gard som var så jävla svår att sänka!

måste låta någon annan tömma mig nu
på känslor till dig
han tar emot mig det vet jag
värmer mig när natten stryker in över Sibirien

vill hitta balansen mellan
mjuk och hård
mellan mogen och rå
mellan jag och den jag är
mellan dina läppar så små
blå


vet hur jag flyr den här platsen
men inte hur jag ska stanna kvar

vill skrika
vill gråta
vill le

svider värmande smärta
var inte viktig för dig

ett hål
är jag
i denna höstens vackra födelse




Fri vers av MinnaSofia
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-04 14:03



Bookmark and Share


    Glittra G
Vackert och sorgligt. Man känner igen sig. Men visst är det skönt att skriva av sig, att få tömma ut sina känslor någonstans. Du är duktig på att förmedla din känsla av sorg och frustration. Känslosamt och vemodigt. Ta hand om dig. G
2007-11-07

  marjasara
Synd egentligen att skriva att texten är bra, eftersom den andas så mkt förtvivlan.. men du beskriver dina jobbiga känslor så himla bra! Känner rysningar i hela kroppen och även här känner jag med dig.. Denna maktlöshet gör en helt tömd på all ork och allt runt omkring en är oväsentligt.. Se framåt nu, inte bakåt och låt honom inte stjäla alla dina krafter.. du ska se att bakom denna \"förtillfället\" stängda dörren finns det någon som kommer fylla dina tömda depåer:) STOR kram till dig!
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia