Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkare dagar



Nu kommer

hösten

med ljusslukaren

Kortare dagar, mörkare nätter

Snabbare dagar, Kortare tid

Men saknaden lika stor

Saknaden efter ljuset

Snart är hon här

Ljusets bärarinna

Välkommen




Fri vers av Led Floyd
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-04 16:09



Bookmark and Share


  aol
underba
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Led Floyd