Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Björnen är älskad av oss alla Särskilt höstdagar kalla


Ungdomskärlek


Björnen kommer


Björnen går


Lycklig den


som Björnen får




Fri vers av Led Floyd
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-11-04 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Led Floyd