Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alstrande



Att ur ingenting
skapa någonting

Att ur tomhet
frambringa existens

Att ur vakuum
alstra kontinuum




Fri vers av Burn
Läst 515 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-04 17:48



Bookmark and Share


  Nattsvart
Vackert
2014-11-15

  Lena Själsöga Keijser
det är
en gåva
vandra in i dina
innebördsmedaljonger
2014-03-12

    ej medlem längre
Vackert!

Men vad betyder kontinuum? Är det latin?
2008-02-07

  R-M
Oj va ja tycker omd en här..så enkel men betyder så mycket! bokmärkes och aplåd!
2007-11-08

    ej medlem längre
Vackert skrivet i all enkelhet, bra!
2007-11-06

  aol
låter svårt gillas
2007-11-05

  Sanningsägaren VIP
skapande
om att leva
Snyggt!
2007-11-04

    Issand. VIP
jag fattar inte orden i slutet
men i början
riktigt snyggt
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Burn
Burn

Mina favoriter
Fraktaler
cirkeln
fast