Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Harry potter Ahh


Hakiu om Sirius

Sirius är snäll
sirius är en Love man
Alla älskar han




Bunden vers (Haiku) av Oskar Berg
Läst 557 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-04 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oskar Berg