Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla helgonas Afton

en kväll
vi tände två ljus
vi kramade ömt
om varrandra
i vind o sus
smektes nätt
av en varm vind
mot hud o kropp
mot händer och kind
tiden står stilla utan
frågor
när vi står där och tittar
på ljusens flammande lågor
sakta våra steg vandrar tillbaka mot
hus och hem
ljusen slocknar vid tidig morgon
kanske vid klockan fem




Fri vers av Kill-something
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-04 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kill-something