Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
somedays I feel shattered, other days I\'m with you..


Det är ok att vara lycklig ibland.

Jag ligger med huvudet mot ditt bröst
och lyssnar på hur ditt hjärta slår och
med den ena handen på dina mage
känner jag dina lungor fylls med luft.
Jag blir lugn när du ömt drar bort en
hårsling från min ansikte och det växer
en värme inom mig som viskar trygghet
och trots att jag vet att jag inte borde
så förblir jag liggande på din bröstkorg
med händer som drar kärlek över min hud.




Fri vers av tingeling
Läst 470 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-06 14:58



Bookmark and Share


  Patrick K
helt underbart, hur du fångar en känsla så bra!
2007-11-06

  frozen_yoghurt
Den bästa känslan som finns :) Bra beskrivet!
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

tingeling
tingeling