Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundament


avståndet ökar
klara vyer grumlas
vem, var, hur

hur skall det bli
när livlinan klippts
och spegeln tagits bort

kan vi bära oss själva
klarnar återglansen
i djupet av vår själ





Fri vers av Pica pica
Läst 519 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-05 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica