Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crazy Chick!


Jag vet inte vad jag ska säga dig
för det är med garanti
att du är
av en annan sorti

Jag vet inte vart allt kommer ifrån
du har ingen distans
har du tappat den
någonstans?

Röda hjärtan med er i
säg mig är det vad du tänker på?
Oboy, här kommer ännu mera fantasi

Hur bär du dig åt?
Att komma på så mycket
måste vara svårt

Jag känner ej längre sympati
för du har ingen verklighet
och det du sysslar med är ren och skär idioti

Men nu plötsligt gör jag ett nödbroms drag
du tappar din balans
blir till mosad substans

Kanske lever du på hopp
men banka in detta
i din lilla knopp

För nu ska jag säga nåt med relevans
han har aldrig och kommer aldrig bli din

inte en chans





Övriga genrer av Ti-elina
Läst 516 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-05 12:20



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Ord och inga visor här...med passion och schwung så det känns i maggropen!!!!
2007-11-06

    JJ VIP
Kraftfullt aggresivt! Man känner det som om man som läsare nästan får en utskällning! Man får vara glad att man inte är föremål för denna skottsalva... För det är jag väl inte? Haha! Mvh. JJ.
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Ti-elina