Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ihopskrynklad tårtuss
i kupade händer



DÄR ÄNGLATÅRAR FALLER

Där änglatårar faller
bildas andetag i vinden
och
i sten pressas
bergkristall

Där änglatårar faller
fryser aldrig marken
och
frosten flyr
från gräs

Där änglatårar faller
växer rosor i blodig sand
och
stormigt hav
stillnar

En ängel glömde kvar
sina tårar
tvättar mina läppar
och
leendet gror




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 509 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-05 15:37



Bookmark and Share


  Catrin
En underbar dikt, massor av värme och ljuvliga formuleringar... bokmärker för jag älskar den...
2007-11-06

  drakbruden VIP
Helt underbar och magisk. Jag blir glad av att läsa den!
2007-11-06

  Sanningsägaren VIP
tårtuss Jan tårtuss
2007-11-05

  Michaela Dutius
Dina ord är magiska- du lyckades igen
2007-11-05

  soldis
Dina ord värmer i mörkret och kylan.
Så sagolikt vackert!
Applåderar!
2007-11-05

  isabel louise
åh så himmelskt vackert diktat Jan!
2007-11-05

    söötsnö
jättevacker dikt
verkligen!
2007-11-05

  Markattan
Vacker titel på en vacker
och välmålad dikt med mycket känsla.
2007-11-05

  Manal
Måste säga att dessa ord är de vackraste jag har läst på länge, du har format denna dikt till vackra glittrande ord´!
Tack.
2007-11-05

    ej medlem längre
Kära hjärtanes Jan! En ljuvlig ängladikt! Ska du inte ha den i ängla antologin?
Bokmärker!
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth