Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sättet jag skrev den här texten var väldigt annorlunda.




Smaragderna lös inte då heller

Det var inte juni
eller vinter
men vi gick
på styltor ändå
och hoppades på
att det som
skrämde oss skulle
splittras mot
det vi kallade för
hemma.

 

Och då när ingen
gick på våra
problem
var vi inte ens
nöjda, utan det vi uppoffrade
var det enda som
skulle lysa.

(Och paralyseras
på stora torget.)

 




Fri vers av ingentingflicka
Läst 366 gånger
Publicerad 2007-11-05 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka