Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
karnivalen, min födelsedag, min mardröm.


natten jag bara vill glömma.

dina
vacklade ögon,
bränner sönder
mitt blonda hår.
ser inget,
förutom just dig.
du är solskenet,
från den dansade
folkmassan.


mobilen ringer,
hör knappt rösten,
för all musik.
\"VAR HEMMA INNAN ETT\"
orden
fastnar och memoreras.


\"stora vägen eller under via dukten?\"
tvekar inte.
tar
närmaste väg,
hemåt.
under via dukten.


känner
kalla handen,
dra mig
baklänges.
ser tröjan försvinna.
känner hur
bh;n knäpps upp.
kinden,
svider fortfarande efter
örfilen du gav.


räddad
av fru
och herr med
barnvagn.


lika många tårar rinner,
när jag tänker på det.
kinden blossar upp
och svider.
tänker på känslan,
att ligga där.
försvarslös.


jag tänker aldrig va på fel plats vid fel tidpunkt igen.




Fri vers av Chanel
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-11-05 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chanel