Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chemical Romance.

Om du vill ha en chans..
Att påbörja en romans..
Tag då med mig någonstans..
Kanske utomlands..

Där vi kan glömma allt för en sekund..
koncentrera oss på varandra för en stund..
Kanske till och med hinna sova en blund..
Och inse, att jorden är inte platt utan rund..

Vi kan drömma oss bort i en vacker illussion..
visa vår kärlek, för nästan en mijlon..

Av nyfikna ansikten som gärna vill se..
Denna vackra upplevelse som livet har att ge..

Jag har dig och du har mig..
Behöver vi något annat egentligen så säg..

Viskar försiktigt i ditt öra; Jag Älskar Dig!




Fri vers av Linda^^
Läst 411 gånger
Publicerad 2007-11-05 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^