Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon sa till mig en dag - \"det måste vara värre att ha mött sådan stor kärlek som ni hade, och bli ensam, än att inte ha mött kärleken alls\".


Värre eller värst



Värre eller värst
kan inte bedömas
annat än i stundens
egen närvaro

Ibland är allt
enbart värre
och ibland
är det allra
värst

Min tanke har
ändå genomgående
varit att det allra
värsta för en
människa nog
ändå är att
inte ha något
att förlora

Då har jag det
inte värst -
inte ens
värre
- det är bara det
att ensampriset
blev så högt. . . .




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-05 22:15



Bookmark and Share


  Erik L
Tankvärd text, väl formulerat.
2007-11-06

  charlotte hedendahl
Insiktsfull, vacker och lite vemodig!
2007-11-05

  © anakreon VIP
Dina ord får mig att undra
om det verkligen kan finnas
något värre än att inte ha
någonting att minnas.
Carl-Erik
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP