Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan du gått

Ja du säger att du älskar mig men
jag vet att du inte menar det
det är bara för
att jag ska gå nu som
du säger sånt, så att jag liksom
ska få
en bra magkänsla
och du
ska slippa
ditt dåliga samvete
för en stund men
du kanske kommer ihåg
när vi stod varandra
lite närmare, när jag
trodde att
det här var lyckan och det kanske
det var
också
men
den försvann igen sen
när du gick och
även om
jag inte
vill ha din kärlek nu
ville jag ha den då
men jag är allt för medveten om att
jag aldrig fått den för
jag vet
att våran vänskap
aldrig hade nåt att göra
med mig
egentligen,
det vara bara du
som ville se
lite bra ut
om någon
skulle kolla



(och ändå saknar jag ditt leende så förbannat)




Fri vers av Ai
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-11-06 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ai